2016年9月29日星期四

Könyökkaros napellenző

NAPELLENZŐ
Könyökkaros napellenző vászon készítés, javítás
A falra szerelt könyökkaros napellenző a legjobb megoldás, ha teraszunkat le szeretnénk árnyékolni. A napellenző vászon gyorsan tönkremehet, megnyúlhat egy-egy erősebb szélfúvás miatt, vagy ha a nap kiszívja a színét.

Ilyenkor érdemes megejtenünk a napellenző vászon gyors cseréjét, hiszen a laza vászon még gyengébbé, sebezhetőbbé teszi a szerelvényt.

Könyökkaros napellenző vászon készítés

A napellenző vászon cserénél figyelnünk kell, hogy olyan vásznat használjunk, ami:vízlepergető,UV álló,feszes, stabil tartású marad az idő múlásával.

Cassette könyökkaros napellenző
 Casette típusú napellenzők hagyományos könyökkaros árnyékolók, melyek felszerelhetőek homlokzatra, szarufára vagy akár eresz alá is.

A szerkezet visszahúzott állapotban egy teljesen zárt fémtokba záródik, amely tok teljes védelmet nyújt mind a ponyva, mind a tartószerkezet számára az időjárás viszontagságai ellen, így növelve a napellenző élettartamát.

A zárt tokozás miatt fém vagy üveg bölcső nem építhető, ezért maximum 6  m szélességig ajánljuk.




A karok nem egyenesednek ki teljesen, szöget zárnak be egymással a könnyebb összecsukás érdekében. Ugyanakkor a csuklók sem egy síkban nyílnak, mert a ponyvának mindig lesz egy pici lógása és a karok követik ezt a vonalat. 7 m-es szélesség felett csúszó bölcső és végállás határoló kerül beépítésre. A felerősítő konzolok száma a könyökkaréval azonos, 4,5-5 m között plusz egy kar kerül beszerelésre.


A tartókonzolok és a többi öntvény, a karprofilok és a homlokcső .

A szerkezet kezelése igen egyszerű.

 vagy motoros szélérzékelővel védeni kell.
Könyökkaros napellenző
Könyökkaros napellenző
Könyökkaros napellenző
Könyökkaros napellenző

Könyökkaros napellenző

www.kingkysunshade.com

Könyökkaros napellenző

Könyökkaros napellenző



没有评论:

发表评论