2016年9月4日星期日

Automatizari porti batante

Automatizari porti batante;

Automatizare poarta Motorline




O automatizare de poarta de calitate care o puteti folosii pentru porti de maxim 500 kg si 7 metri lungime. Vine cu manual de programare si instalare in lumba Romana. Produs sub cele mai exigente standarde cu un design modern intr-o carcasa de aluminu la un pret incredibil de mic. 

O noua generatie de motoare culisante marca Motorline

Acest motor se poate folosii pentru automatizare unei porti culisante. Este unul dintre cele mai puternice si sigure motoare din clasa sa. Este creat pentru deschideri de porti medii cu greutate de maxim 500 kg. Panoul de comanda ofera numeroase beneficii suplimentare precum reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptat de viteza si alte functii. Motor puternic cu protectie termica si roti din otel masiv, cadru din aluminiu , capace din plastic ABS pentru o durata de viata lunga, limitator electro-mecanic cu capac de protectie de cauciuc. Acestea fac din Bravo500 o automatizare de poarta culisanta profesionala.



Constructia excelenta a produsului impreuna cu calitatea pieselor si simplitatea in instalare o ajuta sa fie numarul 1 pentru clienti sau pentru instalatori . Este un sistem de deschidere automata a portii integrat potrivit pentru porti culisante rezidentiale sau industriale cu o greutate de pana la 500kg si un ciclu de deschidere 45 de ori din zi.  Combinatia excelenta intre calitatea produsului si simplitatea de instalare ajuta sa fie alegerea perfecta atat pentru instalatori cat si pentru clientii finali. Produsul te va rasplatii cu multi ani de functionare continuua  fara necesitati de intretinere costisitoare.  Centrala de comanda se programeaza foarte simplu. Daca esti indemanatic si cu ceva experienta ai putea sa instalezi automatizarea repede. 


Tehnologie de ultima generatie cu accent pe siguranta!

Proiectantii Motorline au acordat atentie deosebita pe toate nivelurile. Siguranta este la fel de importanta ca fiabilitatea motorului sau ca designul produsului. Mecanismul Motorline Bravo500 accidentele sunt reduse la minim cu ajutorul sistemului de detectare a obstacolelor . Acesta are doua fotocelule care odata intrerupta legatura intre ele opresc poarta. Deasemenea poarta va rezista la tentativele de deschidere datorita faptului ca motorul va bloca poarta. Motorul Bravo 500 are un design compact fara sa intervina in estetica curtii dumneavoastra. 

Caracteristici speciale:


Oprire de urgenta: daca apasati butonul inainte ca poarta sa fie maxim inchisa sau deschisa automatizarea se va oprii

Sistem anti-strivire si detectare automata a obstacolelor: Unitatea de control electronic avansata a motorului bravo500 administreaza in mod inteligent poarta pentru evitarea accidentelor si detecteaza prezenta obiectelor in mod automat prin fotocelulele incluse in Kit

Functie de reducere a vitezei: Aceasta functie este utilizata pentru a evita stricarea portii datorita vitezei prea mari a automatizarii. Astfel puteti programa motorul sa deschida poarta la o viteza mai mica sau sa incetineasca miscarea portii la inceputul si sfarsitul cursei.


Kit complet de automatizare de poarta culisanta!











没有评论:

发表评论