2016年10月6日星期四

Redőnymotor ,redőnymotorok , motoros redőny , csőmotor

Redőnymotor | redőnymotorok | motoros redőny | csőmotor


Köszöntjük a Redőnymotor oldalán!

Árnyékolóink (redőnyők, napellenzők, roletták…) automatizálása 50 éves múltra tekint vissza. Az automatizálás során csőmotor, más néven redőnymotor kerül a tengelybe.

Azóta a gyártási folyamatok modernizálásával a redőnymotorok egyre okosabbak, kisebbek, halkabbak lettek. A működtetésükhöz használt vezérlések pedig egyre több funkcióval bővülnek és egyre intelligensebbek. 

Ma már az egyszerű redőnymozgatás mellett komplett automatizálási rendszerekről beszélhetünk. 

Szerelhetünk redőnymotorunk mellé különböző érzékelőket és időkapcsolókat, melyekkel már teljes mértékben automatizálhatjuk árnyékolóinkat és így akár távollétünkben is gondoskodhatnak otthonunk biztonságáról és költséghatékonyabb energia felhasználásáról.

Otthonunk biztonságát szem előtt tartva, komoly extra védelmet nyújthat a behatólok ellen, alumínium motoros redőny, mely jóformán, áthatolhatatlan és  elekromágneses fékeknek köszönhetően. 

A redőnyök az egyik legnépszerübb külső árnyékolók. Attól függően, hogy milyen típusú redőnyünk van, növelheti otthonunk biztonságát és energiát is takaríthatunk meg. Létezik műanyag-, új típusú műanyag-, aluminium-, fa redőny. A különböző típusok nemcsak árban térnek el egymástól, de technikai felszereltségükben is nagy különbségek vannak. 





Suzhou Kingky motors co ltd
Suzhou kingky sunshade technology co.ltd
www.kingkysunshade.com
Tel 86-512-63877627
fax 86-512-63870627
Hp (0)13962592859
Skype kingyuesunshade
wechat /whatsapp +86 13962592859

没有评论:

发表评论